Verkstad och service för motorcykel

Vi listar MC verkstäder som utför reparationer och servar motorcyklar runt om i hela Sverige, för att du enkelt kan hitta en pålitlig och professionell verkstad nära dig. Oavsett om du behöver rutinunderhåll, reparation av skador eller specialanpassningar, hjälper vår guide dig att hålla din motorcykel i toppskick.

Hitta MC verkstad

Det är viktigt att ha en bra relation till en MC verkstad som är riktigt bra på motorcyklar från märket själv du äger. De kan hjälpa dig att serva din MC, beställa specialdelar och ge dig hjälp med lättare underhåll. Har din MC gått sönder när du är ute på vägarna, då kan vår lista hjälper dig att hitta ett bra alternativ till mc verkstad i närheten av vart du befinner dig.

JE68

En modern MC verkstad i Löddeköpinge med specialverktyg och diagnosutrustning för bästa service av motorcyklar. Kan hjälpa dig vid försäkringsskador, reparera motorn och felsöka. Kan i mån av tid utföra service och reparationer av motorcyklar ifrån alla varumärken på marknaden.

Är auktoriserade för att göra service och reparationer på motorcyklar från varumärken som: 

 • BMW 
 • KTM 
 • Kawasaki

MC servicecenter

En MC verkstad utanför Stockholm som utför det mesta inom motorcyklar som att serva din MC, felsöker och reparerar, kontrollerar innan besiktning och kan beställa hem reservdelar och tillbehör. De jobbar med alla försäkringsbolag och hjälper dig reparera i försäkringsärenden. 

De är auktoriserade för reapartion och service av varumärken som: 

 • Honda
 • Aprilia
 • Moto Guzzi 

Kenneths MC-Service

Utanför Göteborg hittar du Kenneths MC Service, de utför all typ av verkstadsärenden som försäkringsskador, garantireparationer, service och reparation av motorcykel. De erbjuder möjlighet att hyra en MC under tiden din hoj är inne för reparation, du bokar i förväg och det kostar 395kr/dygn. 

Auktoriserad verkstad för: 

 • BMW
 • Honda
 • Kawasaki 

Elit MC

En verkstad på Hisingen i Göteborg, de har moderna fräscha lokaler med möjlighet att jobba på motorcyklar och fyrhjulingar från många varumärken. Personalen är utbildad, erfaren och har stor kunskap inom service och reparationer av motorcyklar. Experter på service av varumärken som BMW, Ducati och KTM. 

Pauls Motor

Pauls motor levererar alltid hög kvalitet på all typ av service och reparationer av MC från alla varumärken på marknaden som Harley-Davidson, Triumph och Indian. MC verkstaden har den senaste tekniken för att kunna hjälpa dig med alla typer av diagnostisering och underhåll. De har avtal med de flesta försäkringsbolag vid försäkringsärenden.

Brinks Motor

En renodlad MC verkstad i Malmö som drivs av Anders med över 26 års erfarenhet som mekaniker, de utför framförallt service, däckbyten och reparationer. Kan hjälpa dig med alla typer av försäkringsärenden på motorcyklar från alla motorcykel varumärken. De är auktoriserade av Suzuki men reparera och utföra service på alla motorcykelmärken.

Northbike

Northbike finns både i Sundsvall och Umeå. för att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt erbjuder de service och reparationer av motorcyklar från varumärken de är auktoriserade av. Deras tekniker har många års erfarenhet och får regelbundet gå nya utbildningar. 

En auktoriserad MC verkstad för varumärken som: 

 • Harley-Davidson 
 • Kawasaki
 • Triumph 

Lindroths

Lindroths finns i Luleå och är en auktoriserad verkstad av märken de själva säljer. Deras servicetekniker utbildas ofta inom produkterna de reparerar och utför service på, för att alltid kunna erbjuda bästa möjliga service. De utför alla typer av reparationer med originaldelar och kan beställa in det som eventuellt fattas. 

Är auktoriserade för att utför reparationer och service på märken som: 

 • Spyder
 • KTM
 • Harley-Davidson