Bräknetrampen – Cykellopp i Blekinge

Upplev Blekinge på cykel genom att delta i Bräknetrampen! Cykelloppet erbjuder fina sträckor längst Blekinges landskap och alla oavsett ålder kan delta.

Om loppet

Bräknetrampen arrangeras i mitten av maj och är ett populärt evenemang i Blekinge. Det finns 6 olika cykellopp att välja bland, beroende på vad för cykel du cyklar med och din ambitionsnivå. Sträckorna är allt från 28km – 117km. På Braknetrampen.se kan du läsa mer om respektive lopp och vad som krävs för att delta.  Du kan välja att delta i loppet enskilt, som familj eller företag. Underlaget på banorna är mestadels asfalt, men andra väglag kan förekomma i små former.

Anmälan

Anmälningsavgiften för Bräknetrampen är 190kr, oavsett vilken av banorna du väljer. I priset ingår även vattenflaska, frukt och underhållning i området. Du kan anmäla dig direkt på Bräknetrampens hemsida och där kan du även få mer information om betalningsuppgifter och hur anmälningen går till.

Hitta hit

Anmäl dig till Bräknetrampen

Verkar detta som ett lopp som passar dig? Anmäl dig till Bräknetrampen och börja längta efter den roliga och fina upplevelsen du kommer ha i Blekinge!

Tips på fler cykellopp i Sverige

Är du nyfiken på fler cykellopp runt om i Sverige? Här nedan finns några sidor som du kan besöka för att läsa om andra cykellopp.