Vanliga frågor

Var laddar jag ned mina koordinater som jag köpt?

Koordinaterna och övriga tillhörande filer som du köpt kan du ladda ned direkt på sidan som bekräftar din order och betalning. Sidan visas automatiskt när order är genomförd. Dina koordinater liksom tillhörande övriga filer kan också laddas ned när som helst från ditt användarkonto när du är inloggad.

Bilden nedan visar orderbekräftelsen. Klicka för större bild.

Cykelrunda-Landningssida-efter-betalning-bearbetad

 

 

 

 

 

 

Hur öppnar jag den nedladdade .zip-filen?

Den nedladdade filen innehåller gps-koordinaterna samt översiktskarta och höjdprofilkarta. För att packa upp filerna behöver du ett gratisprogram som exempelvis winzip. Du laddar ned det gratis här. (Notera att du INTE behöver lämna ut din e-postadress för att kunna ladda ned den.)

Vilka format kommer koordinaterna i?

Koordinaterna är både i .gpx-format och .kml-format.

I vilka program kan jag använda koordinaterna?

Koordinaterna är anpassade till att användas i alla program som använder sig av det standardiserade .gpx och .kml-formatet. Det innefattar Garmins produkter, Suunto, Polar med flera. Du kan också använda dem på google maps (du behöver ett googlekonto som är gratis) om du vill titta på rundan i detalj innan, skriva ut mer detaljerad karta eller kanske följa rutten med bil istället. Vi rekommenderar att i första hand använda .gpx-koordinaterna.