Trosatrampen, i mitten av maj och i början på säsongen

  • Okategoriserade
  • Trosatrampen, i mitten av maj och i början på säsongen
Trosatrampen Motionslopp Landsvägscykel

Har du funderat på Trosatrampen i år?

TrosaTrampen

Fotograf: Christian Boo

Vi  bestämde oss för att titta närmare på rundan och börja med att uppleva den virtuellt. Vill du också göra det har vi lagt ut den här.

Trosatrampen arrangeras i år den 15 maj. 90 km på en trevlig och lugnt trafikerad bana genom omväxlande och vacker natur med bra skyltning och depåer utefter vägen. Vid vår bananalys fick vi fram nästan 1300 höjdmeter och med den brantaste backen med +16% lutning. Längsta backen i vår analys är dock bara knappa 1 km. Föredrar du ett kortare alternativ än de 90 km vi tittar på här erbjuds även en 50 km runda.

Trosabygdens Cyklister i Trosabygdens OK har många års erfarenhet av att arrangera cykellopp. Förutom Trosatrampen som arrangeras för 12:e gången i år arrangeras även Hedebytrampen i slutet på augusti.  Med fartgrupper för de som cyklar snabbare än 38 km/tim, 35, 30-33 och lägre hastighet än 30 bör man lätt hitta jämlikar att cykla med. Förmotorcyklar brukar skapa struktur, servicebil när det uppstår problem och dessutom kvastbil är mycket bra.

Tidtagning med chip som fästs på hjälmen ger en extra krydda och ett stort plus tycker vi. Något som varje motionslopp med stolthet bör erbjuda. Och du, massage för trötta ben och ryggar bjuder man på!

2015 hade Trosatrampen över 400 anmälda cyklister. Kanske ses vi. Intressant känns det absolut – i mitten av sköna maj och i början på säsongen.

Anmälningsuppgifter och tider hittar du här

Ps: vill du se banprofilen och ladda ned GPS-koordinaterna kan du naturligtvis göra det här på cykelrundan.se, klicka här så kommer du raka vägen dit utan depåstopp

Facebooktwittermail
Related Posts
Molto cycling
Vi rekommenderar
Hedebytrampen
1 september, 2019
Trosatrampen
12 maj, 2019
Varbergs Sommargiro
27 juli, 2019
Utlottningar & senaste nytt

Missa inget! Kommande cykellopp i din mailbox

 

Få information om Sveriges kommande cykellopp direkt i din mailbox. Datum, tid med mera.

Landsvägscykel så väl som mountainbike i hela Sverige.

Reigstrera din e-postadress och du kan avregistrera dig när som helst.

Tack för ditt intresse. Vi har tagit emot den. 

Önskar dig sköna upplevelser på cykeln.

www.cykelrundan.se