Om oss

  • Om oss

Motionslopp för cykel och cykelrundor med GPS-koordinater för träning och cykeläventyr.

cykelrundan.se etablerades för att vi göra Sveriges cykellopp tillgängliga och sprida cykling till fler. Vi saknade nya och inspirerande cykelrundor på ett lätt-tillgängligt sätt.

Cykelrundan.se vänder sig till dig som cyklar för träning eller dig som vill ha en kul och intressant cykeltur med familj och vänner. Vi vill ge dig nya utmaningar och upptäckter. Här får du tillgång till gps-koordinater för så väl kända cykellopp som andra cykelrundor runt din ort. Här finner du motionslopp som arrangeras.  När du valt din cykelrunda laddar du enkelt ned gps-koordinater att använda i din GPS, som exempelvis Garmin, klocka med GPS-funktion. Du kan också lägga in dem på Google Maps och skriva ut en fysisk karta.

Hitta – Ladda ned – Cykla. Helt enkelt

 Bra att veta om angivna höjdmeter

Höjdmeterna som anges är hämtade från Google och mäts var 30 meter om inte rundan är väldigt lång då det kan vara längre mellan mätpunkterna. Det är i praktiken omöjligt att jämföra höjdmeter mellan olika applikationer då alla mäter på olika sätt. Därför kan du uppleva skillnader i jämförelse med den gps du använder. Däremot kan du jämföra mellan de olika cykelrundorna hos oss och det indikerar cykelrundans utmaning.

Vi söker ständigt nya rundor

Vi utvecklar kontinuerligt nya rundor och har du en runda som du tycker vi skall ha med så ta kontakt via vårt kontaktformulär som du hittar här och beskriv rundan. Vi får in nya rundor löpande och ser fram emot att även höra av dig.

Vi ses på vägarna

Thomas, cykelrundan.se

Letar du efter cykelkepsar rekommenderar vi dig att besöka Molto Cycling

Molto cycling
Vi rekommenderar
Hedebytrampen
1 september, 2019
Trosatrampen
12 maj, 2019
Varbergs Sommargiro
27 juli, 2019
Utlottningar & senaste nytt

Missa inget! Kommande cykellopp i din mailbox

 

Få information om Sveriges kommande cykellopp direkt i din mailbox. Datum, tid med mera.

Landsvägscykel så väl som mountainbike i hela Sverige.

Reigstrera din e-postadress och du kan avregistrera dig när som helst.

Tack för ditt intresse. Vi har tagit emot den. 

Önskar dig sköna upplevelser på cykeln.

www.cykelrundan.se