Emma Johansson, kommer hon på pallen?

  • Cykeltips
  • Emma Johansson, kommer hon på pallen?
Emma Johansson

Världsmästerskapen på cykel för damer idag

Nu är det äntligen dags för damernas världsmästerskap i linjelopp. Emma Johansson, Emilia Fahlin, Alexandra Nessmar, Sara Penton, Sara Musonen-Lichan står på startlinjen i VärldsmästerskapenDoha, Qatar.

Det är dags för världsmästerskapen och skall  Emma Johansson tillsammans med sina hjälpryttare komma på pallen. Det hade varit en fantastisk triumf för henne i det som kanske är bland de sista professionella loppen hon kör. Ryktet säger att hon skall avsluta sin karriär men inget slutligt besked har getts och det ryktas att hon har något på gång. Bara Emma vet.

Det är en fantastisk startlista för de 13,5 mil som cyklisterna skall avverka. Tre länder har sju cyklister i varje lag, flera har sex cyklister och Sverige har 5 ryttare. En utmaning. 2010 var Emma trea och 2013 placerade hon sig på silverplats. Är det äntligen dags att likt Susanne Ljungskog 2002 och 2003 lyckas ställa sig överst på pallen? Vi hoppas det.

Loppet körs i staden Doha i Qatar. Bansträckningen är relativt flack så blir verkligen spännande att se hur loppet avgörs. Värmen har i andra lopp haft stor påverkan.

Cykelintresset växer lavinartat i Sverige och numera kan vi se cykellopp på TV utan större problem. 11.35 på TV10 börjar sändningen.

Ta chansen, vem vet, vi kanske får se MTB-triumfen från OS upprepa sig på landsväg, kanske får damerna än en gång bana vägen och oavsett blir det garanterat en härlig cykeltävling att titta på.

Vi ses framför TVn

Världsmästerskapen

Facebooktwittermail
Molto cycling
Vi rekommenderar
Hedebytrampen
1 september, 2019
Trosatrampen
12 maj, 2019
Varbergs Sommargiro
27 juli, 2019
Utlottningar & senaste nytt

Missa inget! Kommande cykellopp i din mailbox

 

Få information om Sveriges kommande cykellopp direkt i din mailbox. Datum, tid med mera.

Landsvägscykel så väl som mountainbike i hela Sverige.

Reigstrera din e-postadress och du kan avregistrera dig när som helst.

Tack för ditt intresse. Vi har tagit emot den. 

Önskar dig sköna upplevelser på cykeln.

www.cykelrundan.se